Boek: Leef onvoltooid!

Begin 2020 veranderde de wereld met de komst van het corona-virus. We werden ineens als de dood dat onze oude vaders en moeders zouden overlijden. Waar nog geen jaar eerder politici hadden gepleit voor een wet ‘voltooid leven’ – waardoor ouderen hulp bij zelfdoding zouden mogen krijgen – werd daar met geen woord meer over gerept toen ouderen in quarantaine zaten. Sommigen zagen af van een verdere behandeling, zo hoorden we op het journaal. Anderen kwamen op de intensive care-afdeling. Hun volwassen kinderen hoopten vooral dat ze het virus zouden overleven.

Het boek ‘Leef onvoltooid! Zinvol en schaamteloos ouder worden’ beschrijft waarom gezonde ouderen geen voltooid leven hebben. En hoe zij meer zin in hun leven kunnen ervaren. Met veel – soms diepgaande – vragen, persoonlijke ervaringen van de auteur en de ‘wilsverklaring onvoltooid leven’ die iedereen zelf kan maken.

Heb je de intentie om gewoon door te leven en te gaan doen wat je altijd al wilde doen? Met al je kwaaltjes, eenzame periodes, armoede en chagrijn op zijn tijd. Want wat we tijdens de coronacrisis hebben ervaren, is dat we helemaal niet dood willen als het erop aankomt. En dat we in tijden van crisis elkaar vanzelfsprekend tot steun zijn. Dus, welkom in ons onvoltooide leven. In een onvoltooide samenleving waar nog veel te doen is. Waar elk mens telt en ouderen nog ouder mogen worden. We gaan er wat van maken!

Een voorproefje lezen?

Een gesigneerd boek bestellen?

Mail auteur Anne Gouweloos via info@psychotheker.nl voor een exemplaar met de gewenste opdracht erbij. Die opdracht (voor uzelf of een ander) komt dan op de eerste pagina van uw bestelde boek.